Een poloshirt is ideaal voor de vrije tijd

Het poloshirt is voor veel mannen het ideale kledingstuk voor de vrije tijd. Een T-shirt kan natuurlijk ook, maar wil je er toch goed verzorgd uitzien dan kies je voor een poloshirt. Het poloshirt is net wat stijlvoller dan een gewoon shirt, omdat het vaak een betere pasvorm heeft. Door de kraag met de knoopjes ziet het er net wat verzorgder uit. Je hoeft je dus geen zorgen te maken als je onverwacht bezoek krijgt. Je snel verkleden is niet nodig, want in je nette poloshirt kun je prima voor de dag komen.

Sporten in een poloshirt
Als je gaat sporten dan is een poloshirt het ideale kledingstuk om te dragen. Dit komt omdat een poloshirt als het goed is over een prima pasvorm beschikt. Zo kun je je optimaal bewegen en hoef je niet bang te zijn dat je een bal mist omdat je kleding in de weg zat. Maar niet alleen bij balsporten is een poloshirt een prima kledingstuk. Ook als je gaat hardlopen of gaat wielrennen kun je prima een poloshirt dragen. Als je kiest voor goede ademende katoen dan zal je merken dat je geen of veel minder last hebt van transpiratievlekken in je kleding. Hoewel een goede deodorant natuurlijk in dit geval ook goede diensten kan bewijzen.

Een poloshirt, kan dat naar kantoor?
Voor de vrije tijd is het poloshirt dus een prima keuze. Maar kun je het ook dragen als je naar je werk gaat? Dat zal vooral afhangen van het soort werk dat je doet. Als je in een sportwinkel werkt dan is de kans groot dat je zelfs in een poloshirt moet verschijnen. Werk je op een wat chiquer kantoor dan zal het van de aard van je werkzaamheden afhangen. Als je het manusje van alles bent dan kan een poloshirt waarschijnlijk prima. De directeur daarentegen zal vrijwel zeker kiezen voor een overhemd en stropdas.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.