Poloshirts voor het hele gezin

Het poloshirt was er aanvankelijk alleen voor heren. Zij droegen het tijdens het tennissen en andere sporten. Maar in de loop van de jaren kwamen er ook poloshirts op de markt voor dames. Want ook zij speelden natuurlijk tennis, en vaak op hoog niveau. Ook voor de dames gold dat ze graag wilden sporten in comfortabele kleding die ook nog modieus was. En zo kwamen er poloshirts op de markt voor de dames. Nog weer later leek het toch ook wel handig om de poloshirts ook in kleinere maten te maken zodat kinderen ze ook konden dragen. En zo komt het dat je tegenwoordig voor het hele gezin leuke poloshirts kunt kopen.

De verschillen tussen dames en heren shirts
Er is een subtiel maar belangrijk verschil tussen het poloshirt voor de man en dat voor de vrouw. De dames poloshirts hebben meestal vijf knoopjes en die voor de heren hebben er drie. Zo kun je gemakkelijk het verschil zien. Een ander verschil, wat opvalt als je de poloshirts wat beter bekijkt, is dat de dames polo’s vaak getailleerd zijn en die voor de heren meestal niet. De kindershirts zijn meestal niet getailleerd en hebben over het algemeen drie knoopjes. Maar inmiddels is het ook wel zo dat steeds meer poloshirts unisex worden gemaakt. Deze kunnen door zowel mannen als vrouwen gedragen worden. Zo kan het dus gebeuren dat je soms een heel gezin in hetzelfde poloshirt ziet lopen.

Gezamenlijk inkopen is besparen
Heeft het hele gezin een nieuw poloshirt nodig? Winkel dan slim en bestel online een nieuwe polo voor hem, haar en de kids. Zo bespaar je in veel gevallen op de verzendkosten. In veel webwinkels worden geen verzendkosten berekend vanaf een bepaald besteed bedrag. Daar kom je vlot aan als je voor het hele gezin een mooie nieuwe polo bestelt. Doordat je geen verzendkosten hoeft te betalen ben je nog voordeliger uit dan je al had gedacht.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.