Poloshirts ook in grote maten verkrijgbaar

Veel mensen die een grotere maat dragen lopen tegen het probleem aan dat kleding niet in hun maat verkrijgbaar is. Deze mensen zijn vaak helemaal niet te dik, maar ze zijn lang en fors gebouwd en dan past een gewoon standaard poloshirt gewoon niet. Van de poloshirts met lange mouwen zijn de mouwen te kort, en voor alle poloshirts geldt dat ze vaak te kort zijn en er dus een  “bouwvakkersdecolleté te zien is. En dat wil je natuurlijk voorkomen. Daarom is het goed te weten dat er ruime keuze is in poloshirts in grote maten voor de groeiende doelgroep van vooral mannen voor wie de standaard maten simpelweg niet passen.

De Nederlandse man wordt steeds langer
De Nederlanders zijn één van de langste volken ter wereld. Mannen worden gemiddeld langer dan 1 meter 80. Dit betekent dat veel kleding die in het buitenland wordt gemaakt voor Nederlandse mannen te kort is. Gelukkig wordt er tegenwoordig ingespeeld op het feit dat de mensen langer worden omdat ze het nu eenmaal beter hebben qua voeding en dergelijke. Dus worden er ook steeds meer poloshirts gemaakt in grotere en langere maten. Deze shirts zijn soms te koop in speciale winkels en webshops die kleding voor lange mensen verkopen. Maar je vindt ze ook steeds meer bij algemene kledingzaken waar je dus ook terecht kunt voor andere maten.

Grote maten raken ingeburgerd
Grote maten bestellen is allang niet meer vreemd. Wil je een poloshirt dat lekker lang is en waarbij je niet bang hoeft te zijn dat je blote rug te zien is als je bukt, dan kun je deze nu algemeen op het internet vinden. De grote maten zijn soms nog wel duurder dan de standaard maten. Maar als je het geluk hebt dat de sale is begonnen of als er een leuke promotieactie is bij een webwinkel dan kun je natuurlijk je slag slaan om je kledingkast aan te vullen.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.