Let bij een poloshirt vooral op een goede pasvorm

Je kunt een kleur kiezen die geweldig bij je teint staat. Een stof dragen die kwaliteit en klasse uitstraalt. Maar als de pasvorm van je polo niet perfect is, kun je net zo goed een verwassen T-shirt aantrekken. Het model van de polo is zo ontworpen dat het eigenlijk bij ieder lichaamstype past. Het kraagje met de knoopsluiting eronder is erg flatterend. De korte mouwen hebben precies de juiste lengte en het licht getailleerde ontwerp kleed mooi af. Het kan bijna niet misgaan, zou je denken.

Niet te groot, niet te klein
Er is een tijd geweest waarin oversized de trend was. Hoe wijder hoe beter, hoe langer hoe mooier. Maar die tijd is gelukkig voorbij. Het maakt niet uit wat voor postuur je hebt. Wat belangrijk is, is dat je kleding draagt in de juiste maat. Er is niets zo onflatteus als een poloshirt dat veel te strak is en in plaats van een wasbord een bierbuik laat zien. Je hoeft echt geen model te zijn om er goed uit te zien in een polo. Zorg gewoon dat de pasvorm bij jouw lichaam aansluit en er niet strak omheen gespannen zit of er als een kleine tent omheen zwabbert.

Houd de volgende regels in acht
Een perfect zittend poloshirt heeft mouwen die tot halverwege je biceps komen. Uiteraard draag je er geen T-shirt onder, want dat komt de pasvorm zeker niet ten goede. Qua lengte kun je als regel aanhouden, dat de boord van je shirt ongeveer op het midden van je rits valt. Zelfs als je je polo over je broek draagt, ziet het geheel er dan nog stijlvol uit. Het laatste waar je op moet letten, is dat de kraag goed valt. Er moet wel wat ruimte rond je hals zitten, maar zeker niet te veel.

 


 

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.